Nyt fra Næstved i uge 45

6. november 2018

Du kan komme og overvære navngivningen af Det Ny Holmegaard lørdag den 10. november, og torsdag den 22. november kan du deltage i temamøde om mobning. Byrådets landdistriktsudvalg søger fire nye borgermedlemmer - er du en af dem?

Læs hele Nyt fra Næstved uge 45 

Lørdag den 10. november kl. 10.00-12.00 kan du være med til at overvære navngivningen af Det Ny Holmegaard på Glasværksvej 54 i Fensmark, 4684 Holmegaard. Borgmester Carsten Rasmussen byder velkommen, og der vil være levende musik og taler samt rundtur på glasværket. Der vil i øvrigt være noget godt til ganen.

I Sydpolens Café på Parkvej 109 i Næstved kam du torsdag den 22. november deltage i temamøde med fokus på mindre mobning. Frivillige ildsjæle kan høre Marie Fuglsang Brouer give redskaber til at håndtere og målrettet arbejde med forebyggelse af mobning. Gratis deltagelse. Tilmeld dig her.

Er du en nytænker, og har du mod på at finde på alternative løsninger omkring transportmulighederne, særligt i kommunens landområder? Så er det måske dig, byrådets landdistriktsudvalg søger som borgermedlem. Alle kan melde sig - det kræver ingen forkundskaber eller særlig viden at være med.
Hvis du har mod på at melde dig, kan du sende en e-mail til ​senest søndag den 18. november ​- fortæl kort om dig selv og hvorfor du ønsker at være med i udvalget. Læs meget mere i ugens Nyt fra Næstved.

Kontakt

Center for Politik og Udvikling, Kommunikation
Telefon: 5588 5050
E-mail:
Sidst opdateret den 13. november 2018