Borger

Husk at du skal tjekke om dit pas er udløbet, inden du skal på sommerferie, og bestil tid i Borgerservice, hvis det skal fornyes.
Vi holder ekstraordinært åbent nogle lørdage i maj og juni. 

Læs mere her

Den fritlagte Suså
Overvejer du at flytte til Næstved, så læs mere her og find kontaktinfo på vores bosætningskonsulent, der kan hjælpe dig godt på vej.
Er du på vej mod en sygemelding, eller er du allerede blevet sygemeldt? Så står vi klar til at hjælpe dig.
Foto af Susaaen

EU-Life-projekt - UC Life Denmark - EU har bevilliget 9,3 mio. kr. til at bevare den sjældne tykskallede malermusling. Projektet er stadig i den indledende fase, hvor der foregår tekniske og biologiske undersøgelser. Læs om projekt og forundersøgelse 

Bobler du også?

Ny borger-til-borger portal

En ny hjemmeside gik i luften den 2. september 2016. På www.boblberg.dk kan du ganske gratis finde andre at dele din fritidsinteresse med i Næstved Kommune.

Når du skal søge byggetilladelse og andre godkendelser af dit byggeri, så skal du søge via selvbetjeningsløsningen Byg & Miljø.
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

28. april 2017

Næstved Byråd har d. 25.04.2017 vedtaget Lokalplan 063 for sommerhusområderne Enø Strand, Lungshave...

25. april 2017

Copenhagen Phils 70 musikere strømmer den 9. juni 2017 til Næstved – for at fylde byen med musik...

25. april 2017

Administrationen i kommunen har lukket den 1. maj, samme dag er der ansøgningsfrist for vejrabatslåning...