Borger

Hvis du skal have nyt pas, skal du desuden udfylde ansøgningsskema, der gør dig helt klar til dit besøg i Borgerservice. 
Bestil tid til Borgerservice og ansøg om nyt pas

Samarbejde om ny baristacafé på Næstved Bibliotek

Tirsdag den 15. august kl. 13 klipper borgmester Carsten Rasmussen snoren til en helt ny café på Næstved Bibliotek, som drives af elever på Ålestokgården.

Læs mere om caféen og samarbejdet

NaboiNæstved.dk
Næstved Kommune tager et nyt skridt i kampen for at få flere tilflyttere. En helt ny animationsfilm ser i dag dagens lys.
Foto af Susaaen

EU-Life-projekt - UC Life Denmark - EU har bevilliget 9,3 mio. kr. til at bevare den sjældne tykskallede malermusling. Projektet er stadig i den indledende fase, hvor der foregår tekniske og biologiske undersøgelser. Læs om projekt og forundersøgelse 

Ny jobordning
Er du tidligere udsendt? Og har du behov for hjælp i hverdagen, et netværk med andre veteraner eller en personlig samtale, så er der en række tilbud, du kan få glæde af i Næstved Kommune.

Ny social pris
Har du oplevet en virksomhed, der gør noget særligt for at give folk en ny chance på arbejdsmarkedet og skabe trivsel blandt deres medarbejdere? Så kan du nu indstille dem til en ny social pris, som Center for Arbejdsmarked uddeler.
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

17. august 2017

Alle forældre vil det bedste for deres børn, men mange er måske ikke klar over, hvor store konsekvenser...

15. august 2017

Tag på inspirationstur med Grøn Omstilling eller se hvilke foreningstilbud der er i Fladsåområdet...

14. august 2017

Næstved Kommune er sammen med Holstebro og Vordingborg kommuner gået ind i forsknings- og udviklingsprojektet...