Borger

Kultur- og Demokratiudvalget har bevilliget midler til vagtdækning af bibliotekerne. Så fra d. 19. februar åbnede de selvbetjente biblioteker igen. Dog er der helt lukket for de selvbetjente biblioteker på weekendaftener.
Læs mere

Onsdag d. 21. marts kl. 10-12 startes en lokalhistorisk skrivegruppe hos NæstvedArkiverne i Jernbanegade. Vi taler om livshistorien og om, hvordan du kan komme i gang med at skrive. Det er NæstvedArkiverne og Næstved Bibliotek, som står bag Erindringscaféen. 

Læs mere erindringscaféen

Skat - informationer til BBR

SKAT indsamler nye og mere detaljerede oplysninger om erhvervsejendomme i kommunen. Har du spørgsmål til brevet, kan du kan kontakt BBR Erhvervsservice i SKAT på telefon 7222 2847.

Klik til Næstveds mange oplevelser

Få et samlet overblik over arrangementer og seværdigheder i kommunen på oplevelsessitet maerknaestved.dk 

Du kan også følge med på facebook

Er du på vej mod en sygemelding, eller er du allerede blevet sygemeldt? Så står vi klar til at hjælpe dig.
NaboiNæstved.dk
Næstved Kommune tager et nyt skridt i kampen for at få flere tilflyttere. En helt ny animationsfilm ser i dag dagens lys.
Video fra Byrådsmøder

Du kan følge byrådets møder online, og som noget nyt kan du se med på flere platforme – eksempelvis din tablet, smartphone, Mac og computer med Windows.
De direkte transmissioner og tidligere optagede møder finder du på adressen www.naestved.dk/byraadsvideo.

 

Billede af facebook
Du er velkommen til at deltage i den lokale dialog. Næstved Kommune er nemlig på Facebook, og her taler vi om alt fra trafiktiltag til kulturelle begivenheder. Vi ser det som et lokalt mødested, og vi mangler bare dig.
Det blå EU sygesikringsbevis
Fra 1. august 2014 kan du ikke længere bruge det gule sundhedskort som rejseforsikring. I stedet skal du benytte det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til et EU-land, Norge, Island, Schweiz eller Liechtenstein. Det gule sundhedskort skal du stadig bruge, når du tager til lægen i Danmark.

DigtalPostenIkon
Når du er tilmeldt digital post vil du modtage dine breve fra Næstved Kommune og resten af den offentlige sektor som digital post. Du vil få en besked i din e-mail-postkasse, når vi har sendt et brev til dig. Akkurat som med de digitale breve du sender, vil du kunne se dine offentlige breve på både www.borger.dk og
www.e-boks.dk.

Nyheder

13. marts 2018

Nyt fra Næstved minder om næste byrådsmøde den 20. marts. Samme dag holder VISP informationsmøde om...

09. marts 2018

For at forbedre vandmiljøet, har Næstved Kommune siden 2016 været i gang med at undersøge muligheden...

08. marts 2018

400 elever fordelt på 14 5. klasser i kommunen skal den 13. og 14. marts dyste i LEGO Space Challenge...